Mamić odlazi iz Dinama i ide u UAE?

Izvor: B92, 01.Dec.2020, 20:54

Mamić odlazi iz Dinama i ide u UAE?

Selekcija Ujedinjenih Arapsih Emirata je u potrazi za selektorom.

Među kandidatima, jedan od glavnih, je trener Dinama iz Zagreba Zoran Mamić.

Arapi su poznati po tome da često menjaju selektore i trenera, pa je tako Kolumbijac Horhe Luis Pinto otišao posle samo nekoliko meseci i ostavio upražnjenu klupu UAE.

Mamić je već radio u toj zemlji dok je bio trener Al Aina, spominjao se i tada kao selektor UAE, ali nije došlo do dogovora.

UAE uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dovodi strance za selektore, pa su tako bili Bruno Metsu, Dik Advokat, Alberto Zakeroni, Mario Zagalo...

Ono što je sigurno je da Mamić može da dobije znatno više novca nego u hrvatskom šampionu, ali je pitanje da li je spreman da se upusti u rizik zbog "vrteške" u UAE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.