Mamić na slobodi, ali kao da nije

Izvor: Mondo, 08.Dec.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić na slobodi, ali kao da nije

Izvršni predsednik Dinama Zdravko Mamić uskoro će izaći iz zatvora, ali će imati velika ograničenja.

Foto: Youtube screenshot

Zdravko Mamić, optužen za finansijske malverzacije, moći će da se brani sa slobode nakon što uplati jemstvo od 1,8 miliona evra (14 miliona kuna), ali neće moći da kontaktira sa svedocima, niti da obavlja funkciju u klubu.

Čelnik Dinama na slobodi neće smeti da kontaktira čak ni sa rođenim bratom Zoranom, koji je trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zagrebačkog kluba.

Sa slobode će se braniti i preostali osumnjičeni - Mamićev sin Mario i dvojica preduzetnika, Sandro Stipančić i Igor Kroto, prenosi Hina.

Svi pomenuti, na čelu sa Mamićem, sumnjiče su da su prilikom transfera fudbalera Dinama "izvukli" iz kluba 10 miliona evra i 500.000 funti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.