Mamić me je nazvao sinom, a onda mi je to postao teret

Izvor: B92, 19.Jun.2020, 11:08

"Mamić me je nazvao sinom, a onda mi je to postao teret"

Brazilski fudbaler Samir je kao mladić došao u Hrvatsku, te uspeo toliko da se dokaže da bi postao reprezentativac te zemlje.

Tridesettrogodišnji Horhe Samir Krus Kampos proslavio se igrajući u Dinamu iz Zagreba, a sada, sa 33 godine, nastupa za Lokomotivu.

On je, gostujući u emisiji A1 fudbalski podkast na kanalu Podkast inkubator, otkrio dosad nepoznate detalje o sebi.

"Oca gotovo da nisam imao, majka nikada nije došla u Zagreb, značilo mi je kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << me je Zdravko Mamić prozvao sinom. Kasnije mi je to bio i teret, ispalo je kao da me gura u reprezentaciju", izjavio je Samir.

Tokom godina u Dinamu često je umeo da posegne za čašicom alkohola.

"Imao sam problem... Pio sam da zaboravim", kaže Samir koji otkriva i da njegova sestra ima problem sa drogom.



"Poslednjih osam, devet godina... I to mi je malo isto... Uzelo energiju".


Uprkos svemu tome, Samir je uspeo da postane član španskog Hetafea, gde se susreo sa "pravim fudbalom".

"Nisam više mogao da se za***avam. Trebalo mi je vreme da uhvatim ritam, doveo sam kondicionog trenera iz Beograda i doveo se u red", istakao je Samir.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.