Maluda želi u Čelsi

Izvor: B92, 01.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maluda želi u Čelsi



Francuski reprezentativac i fudbaler Liona Floran Maluda otkrio je da ovoga leta želi da pređe u londonski Čelsi. Maluda je povezivan sa brojinim evropskim klubovima od kako je izrazio želju da napusti redove šestostrukog uzastopnog prvaka Francuske. "Čelsi je moj izbor. Razgovarao sam sa menadžerom Murinjom, imao direktne pregovore sa čelnicima kluba, za razliku od Liverpula, gde se previše ljudi umešalo u posao" - izjavio je Maluda za Le Progres.

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se realizuje transfer Malude na Stamford Bridž, 27-godišnji fudbaler ponovo će biti u timu sa Majklom Esijenom, koji je pre dve godine takođe iz Liona otišao u Čelsi. Maluda bi ponovo mogao biti i saigrač Didjea Drogbe sa kojim je pre četiri godine nosio dres Gengama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.