Maluda se vratio u Francusku

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maluda se vratio u Francusku

Bivši francuski reprezentativac Floran Maluda potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa ekipom Meca, uz opciju da se saradnja produži za još 12 meseci.

Maluda je prošle sezone bio član turskog Trabzona, za koji je odigrao 29 utakmica i dao sedam golova, a u junu mu je istekao ugovor sa tim klubom. Prethodno, ovaj 35-godišnji fudbaler igrao je za Čelsi od 2007. do 2013. Maluda je sa londonskim Plavcima osvojio šest trofeja, uključujući Ligu šampiona i Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ligu.

Mnogo uspeha tamnoputi vezista imao je i u periodu od 2003. do 2007. godine, kada je u dresu Liona osvojio četiri titule šampiona Francuske. Maluda je u karijeri još igrao i za Šateru i Gengan.

U dresu reprezentacije Francuske Maluda je odigrao 80 mečeva i postigao devet pogodaka.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potukao se sa Vahom, pa se vratio u Francusku

Izvor: Mondo, 12.Sep.2014

Nekadašnji reprezentativac "trikolora" Floran Maluda definitivno je napustio Trabzon, posle tuče sa Vahidom Halilhodžićem na treningu. Potpisao je za Mec...Foto: Guliver/Getty images/EuroFootball..Fizički sukob sa trenerom ostao je poslednje sećanje Florana Malude (34) u prvom timu Trabzona...Kada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.