Malo je sjajni Dončić, Jaka Blažič šokirao Real! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo je sjajni Dončić, Jaka Blažič šokirao Real! (video)

Real Madrid je ove sezone ekipa sa najvišim ambicijama u Evroligi, ali ih je večeras zaustavio nekadašnji košarkaš Crvene zvezde.

Fantastični Jaka Blažić je večeras uspeo da zaustavi Real Madrid u sred Madrida.

Bila je ovo treća uzastopna pobeda Baskonije protiv Real Madrida, druga na gostujućem terenu, a ovoga puta je bilo 87:91!

Gosti su od samog starta bili sjajni, vodili su u prvoj deonici i do dvocifrene prednosti, ali su domaći u trećoj deonici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspeli da sustignu tu razliku.

U poslednjoj deonici su stigli i do prednosti od 81:73, bilo je još 5 minuta do kraja, a onda Baskonija kreće u fantastičnu završnicu. Prvo su nakon asistencije Blažiča trojkom Larkina stigli do 81:76, dvojkom Vojtmana do 81:78, da bi Jaka Blažič dvojkom doveo svoju ekipu do 82:81.

Na minut i osam sekundi do kraja ove utakmice Blažič pogađa novu trojku za 84:86, da bi na deset sekundi do kraja isti igrač sa još jednom trojkom doveo svoju ekipu do pobede od 91:87.

Kod domaćina najbolji Luka Dončić sa 15 poena, 4 asistencije i 3 skoka, Ajon je postigao 15 poena, ali bez nekog velikog doprinosa u skoku, dok je Ljulj postigao 13 poena.

Na drugoj strani, Blažič 21, 4 skoka i 2 asistencije, dok je Vojtman postigao 18 poena uz 11 skokova.

Son bölümde Baskonia'nın galibiyetini perçinleyen kritik üçlük, Jaka Blazic'ten. #RMBBKN pic.twitter.com/2xuFA3t2bv

— Yarısaha Basket (@YarisahaBasket) October 25, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.