Malo je 45 miliona za Pevca, spremaju li se nove ponude?!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 13:58

Malo je 45 miliona za "Pevca", spremaju li se nove ponude?!

U januaru nije došlo do trasfera, hoće li po završetku sezone?

Andrea Beloti je pre par sezone eksplodirao u Seriji A, postigao je 26 golova i skrenuo pažnju najvećih evropskih klubova.

Ipak, prvi čovek Torina Urbano Kairo tražio je 100 miliona evra za njegove usluge, što niko nije bio spreman da plati.

Usledile su daleko slabije sezone, da bi ove Italijan popravio utisak sa 15 golova na 31 nastupu u dresu "Bikova".

Ponovo se javilo veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << interesovanje za njegove usluge, a italijanski mediji prenose da je u januaru Torino imao dve ponude na stolu za popularnog "Pevca".

Fiorentina je nudila čak 40 miliona evra za njegove usluge, pre nego što su se dogovorili sa Vulverhemptonom oko Kutronea.

Jasno, ta ponuda je odbijena, da bi samo par dana kasnije stigla nova ponuda u Torino, ovoga puta iz Evertona, pet miliona evra teža od ponude iz Firence, ali je Kairo i nju odbio, bio je rešen da zadrži Belotija do kraja turbulentne sezone.

Ipak, stvari bi mogle da se promene na leto, klubovi će imati velike finansijske gubitke, koje bi mogli da leče prodajom igrača, Karlo Anćeloti je i dalje zainteresovan za 26-godišnjeg reprezentativca Italije, videćemo koliko će uprava tima sa "Gudisona" biti spremna da ponudi za "Il Gala" na kraju sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Korona ipak neće okončati karijeru jednog od najboljih golmana svih vremena!

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020

Sjajne vesti iz Italije...Vratio se Đanluiđi Bufon u svoj voljeni Juve nakon godinu dana provedenih u redovima Pari sen Žermena...Šćešnji je ostao prvi izbor u Torinu, iskusni Italijan nije imao problem sa tim, upisao je 11 nastupa u svim takmičenjima do prekida sezone...Stekao se utisak da bi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.