Malkom ide u Gvangžu, Barseloni 50 miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malkom ide u Gvangžu, Barseloni 50 miliona evra

Kineski Gvangžu Evergrande ponudio je 50 miliona evra Barseloni za transfer brazilskog fudbalera Malkoma, prenose brojni španski mediji.

Barselona razmišlja da pusti fudbalera, plaćenog Bordou 41 milion evra, na Daleki istok jer nije opravdao očekivanja, a i Malkom hoće veću minutažu u odnosu na dosadašnjih 296 minuta u svim takmičenjima.

Ovaj 21-godišnji krilni napadač sigurno bi dobio mnogo bolje finansijske uslove u bivšem prvaku Kine i Azije, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dva ili tri puta veću platu nego što ima na Nou Kampu.

Barselona je ranije sarađivala sa Gvangžuom, nakon što je dovela Paulinja iz tog kluba, a onda ga i vratila posle samo godinu dana za 50 miliona, 10 manje nego što ga je platila.

Malkom je tokom karijere igrao još za Korintijans.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.