Maljković:Partizan uvek respektujem

Izvor: B92, 18.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković:"Partizan uvek respektujem"



Trener košarkaša Real Madrida Božidar Maljković rekao je u Beogradu da se nada da će njegov tim i Partizan sutra u meču 3. kola Evrolige prikazati dobru košarku.

"I Partizan i Real nisu u najboljem vremenu, odnosno nisu u dobrom zdravlju. Obe ekipe igraju sa 50 odsto raspoloživih igrača, ali se u svakom slučaju nadam jednoj dobroj utakmici i da će publika biti zadovoljna", rekao je Maljković novinarima na prijemu koji je za košarkaše i rukovodstvo Reala priredio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednik Srbije Boris Tadić.

Maljković je rekao da Partizan uvek ima tim za respekt, pa tako i sada. "Partizan je klub koji godinama iz pepela pravi kvalitetnu ekipu i ovog puta ima sedam-osam igrača sa potencijalom za američku NBA Ligu", rekao je Maljković.

On je rekao da je, iako je "zvezdaš" (navijač Crvene zvezde), uvek imao simpatije prema Partizanu, pogotovo kada je otišao iz zemlje i počeo da radi u inostranstvu.

Maljković je rekao i da je Real sada u tranziciji i da je u stvaranju "nukleusa" novog, moćnog tima u evropskim okvirima.

Utakmica Partizan-Real u 3. kolu Grupe A Evrolige igra se sutra u 20.40.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.