Maljković: Hvala navijačima za prelepu sliku ambijenta ženske košarke

Izvor: Blic, 23.Feb.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković: Hvala navijačima za prelepu sliku ambijenta ženske košarke

Košarkašice Partizana u polufinalu Kupa Milana Cige Vasojevića igraće u subotu protiv Vojvodine, a trener "crno-belih" Marina Maljković rekla je da ne želi da opterećuje tim ulogom favorita.

"Pre početak finalnog turnira sam rekla da nema favorita ni u jednoj utakmici i to mislim i dalje. Svi dobri timovi su izborili plasman na turnir i nema sigurnih pobeda. Što se nas tiče, trening u danu pauze će nam poslužiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za određene korekcije i ukoliko ih popravimo ja ću biti zadovoljna", rekla je Maljkovićeva.

Šampionke Srbije su na startu finalnog turnira u Lazarevcu slavile protiv ‘večitog’ rivala Crvene zvezde sa 77:62 i u borbi za finale sastaće se sa Vojvodinom, koja je pobedila Šabac sa 87:60.

Ona se posebno osvrnula na podršku koju su "crno-bele" imale na svom prvom meču u Lazarevcu.

"Zahvaljujem se navijačima Partizana, koji po ko zna koji put nisu štedeli grla i dlanove. Poslali su prelepu sliku ambijenta u ženskoj košarci, gde se podržava svoj tim, a ne vređaju rivalke", istakla je Maljkovićeva.

Košarkašice Partizana u petak imaju slobodan dan, a u subotu od 17 časova igraju sa Vojvodinom.

Drugi meč polufinala na programu je dva i po sata kasnije, a sastaće se pobednici duela između Radivoja Koraća i Radničkog, odnosno Vršca i Jagodine. Finale je zakazano za nedelju od 18 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nema lakih protivnica"

Izvor: Press, 23.Feb.2013

Šampionke Srbije su na startu finalnog turnira u Lazarevcu slavile protiv ‘večitog’ rivala Crvene zvezde sa 77:62 i u borbi za finale sastaće se sa Vojvodinom, koja je pobedila Šabac sa 87:60...-Pre početak finalnog turnira sam rekla da nema favorita ni u jednoj utakmici i to mislim i dalje....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.