Maljković: Da skupimo snage i namučimo Belgiju VIDEO

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 23:36

Maljković: Da skupimo snage i namučimo Belgiju VIDEO

Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković bila je zadovoljna pobedom i što je njen tim smanjio broj grešaka u odnosu na prethodne mečeve.

Srbija se plasirala u četvrftinale Evrobasketa, pošto je u Ljubljani pobedila Veliku Britaniju 66:60.

"Očekivano teško. Bili smo egal u skokovima, odradili smo jako prljav posao na njihovm dominantnim centrima. Mučili smo se mnogo, ali sveli smo greške na manji broj. Uspeli smo da pobedimo", rekla je Maljković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />


"Raduje me pobeda, samo to. Ovaj je tim znamo još iz 2019. godine, prestili smo se te utakmice. Radujemo što smo poštovali plan, tako smo došli do pobede. To je bila odbrana, naravno, bilo je grešaka i u napadu i odbrani. Skupili smo se, bilo je teško psihički da se odigra ovaj meč, jer su oni ekipa koju ne zanima rezultat. Oni tako igraju, nemaš sekund da daneš dušom. Nakon svega, psihički teška utakmica. Videćemo koliko možemo da se skupimo, koliko ćemo biti zdravi i da se borimo sa favoritima",
poručila je Maljković.

Četrvfinale je u četvrtak od 15.00 sati, a rival je Belgija.

"Mi u sredu imamo trening u 15.00, nema ni spavanja, ni jela... Nemamo vremena ni za šta. Moramo da treniramo, jer igramo četvrtfinale. Da skupimo snage i da namučimo Belgiju", poručila je Maljković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.