Malićević: Uskoro reflektori u Novom Pazaru

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jan.2013, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malićević: Uskoro reflektori u Novom Pazaru

Predsednik Novog Pazara Sead Malićević rekao je da je jedan od prioriteta novog rukovodstva tog superligaša što skorije postavljanje reflektora na Gradskom stadionu.
Nadam se da ćemo već tokom prolećne polusezone odigrati prvu noćnu utakmicu na našem stadionu. U pitanju je veliki posao, ali mislim da se može realizovati u predstojećih nekoliko meseci – rekao je Malićević radiju Sto plus.
On je naglasio da u tom poduhvatu očekuje veliku pomoć Fudbalskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << saveza Srbije (FSS).
Podrška Fudbalskog saveza Srbije ogledala bi se u doniranju rasvetnih tela, dok bi veći deo celokupne investicije išao na teret fudbalskog kluba i Grada. Bitno je da predstojeći radovi neće ometati normalno odigravanje utakmica na našem stadionu – rekao je Malićević.
Sead Malićević je u četvrtak promovisan u novog predsednika Upravnog odbora Novog Pazara, a pre toga je bio potpredsednik tog kluba i šef lekarskog tima Partizana.
Novopazarci posle polovine prvenstva zauzimaju 10. mesto na tabeli Super lige, sa tri boda više od kragujevačkog Radničkog 1923, koji je u zoni ispadanja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malićević najavio postavljanje reflektora na Gradskom stadionu

Izvor: SandzakPress.net, 11.Jan.2013

Novi Pazar – Predsjednik fudbalskog superligaša Novog Pazara Sead Malićević izjavio je danas da je jedan od prioritetnih zadataka novog klupskog rukovodstva što skorije postavljanje reflektora na Gradskom stadionu. “Nadam se da ćemo već tokom prolećne polusezone odigrati prvu noćnu utakmicu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.