Mali: Taš čeka Novaka i Endija...

Izvor: Mondo, 23.Apr.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Taš čeka Novaka i Endija...

" Ovo je sjajna prilika za promociju Grada Beograda i Tašmajdana", rekao je Mali.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da će stadion Tašmajdan biti spreman za meč četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije i izrazio nadu da će u tom duelu nastupati dvojica najboljih tenisera današnjice - Novak Đoković i Endi Marej.

"Grad Beograd će zajedno sa srpskom teniskom federacijom biti potpuno spreman za organizaciju ovog meča na pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << način kako bismo promovisali i tenis i sport, ali i pobedili i prošli u polufinale", rekao je Mali novinarima prilikom obilaska stadiona Tašmajdan.

Mali je danas u društvu ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, ;predsednik i potpredsednik Teniskog saveza Srbije Mirka Petrovića i Gorana Đokovića obišao obnovljeni stadion Tašmajdan, gde će se u julu održati duel četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije.

"Srbija će biti domaćin Dejvis kup meča Srbija – Velika Britanija u julu, a igraće broj jedan na svetu protiv broja dva, Novak Đoković protiv Endija Mareja. Ovo je sjajna prilika za promociju Grada Beograda i Tašmajdana", rekao je Mali.

Foto: (BETAPHOTO/BEOINFO/DS)

On je ponovio da je stadion Tašmajdan kultno mesto za generacije Beograđana i dodao da se nada da će tako biti i u budućnosti.

Predsednik TSS Mirko Petrović čestitao je Gradu Beogradu na uspešnoj rekonstrukciji stadiona Tašmajdan.

"Za nas je to veoma značajno jer nam se pruža mogućnost da jedan veliki teniski meč odigramo na Tašmajdanu i to na godišnjicu, jer smo tačno pre 60 godina ovde igrali meč sa Britancima i vreme je za revanš", kazao je Petrović.

Duel četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanje održaće se od 15. do 17. jula na Tašmajdanu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.