Malešević napustio Metalc

Izvor: TV Arena Sport, 23.Dec.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malešević napustio Metalc

Krajem prošle nedelje, razjašnjeno je da će Nikola Malešević ovog decembra definitivno napustiti Metalac.

Krilni igrač odigrao je protiv MZT Skoplja poslednji meč za valjevski klub.

Iako je bilo predviđano da će se Užičanin i Valjevci rastati posle utakmice protiv Igokee u Laktašima, on nije ni otputovao sa ekipom u Republiku Srpsku. Direktan prenos ovog meča 16. kola ABA lige je večeras od 21 čas na našem prvom kanalu.

Malešević >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << je rođen 1989. godine, ponikao je u Slobodi iz Užica, a igrački se razvijao i u dresu različitih selekcija reprezentacije, sa kojom je u Kazanju 2013. osvojio Univerzijadu.

Malešević je bio na probi u Partizanu, pre potpisa ugovora sa Šlonsk iz Vroclava. U Srbiju se vratio 2014. i prošle sezone u dresu Metalca prosečno postizao 10,3 poena po meču, uz 4,1 skok i 1,8 asistencija.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.