Maler, još jedan u Zvezdi sa koronavirusom!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2020, 11:56

Maler, još jedan u Zvezdi sa koronavirusom!

Loše vesti saznao je Dejan Stanković pre par dana.

Videli smo novu pobedu Crvene zvezde, ovoga puta u Užicu gde je savladana ekipa Zlatibora sa 0:1 golom Ričmonda Boaćija.

Ono što ste takođe primetili jeste izostanak Željka Gavrića, a razlog za to nije taktičke prirode, već je Gavrić oboleo od koronavirusa.

Na ovaj način je pokvario i svoj 20. rođendan koji je proslavio 5. decembra, a valja napomenuti da je Gavrić u izolaciji zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ga ove godine više nećemo gledati.

Zvezda je jedan od klubova koji je najviše problema imao sa koronavirusom, a poslednji koji se vratio u trenažni proces jeste Milan Rodić.

Inače, Zvezda do kraja ove kalendarske godine igra utakmice protiv Libereca, Bačke i Metalca, Gavrić bi definitivno mogao da bude od pomoći, ali će Stanković računati na neke druge fudbalere.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVI PROBLEMI ZA CRVENU ZVEZDU: Još jedan igrač pozitivan na koronavirus!

Izvor: HotSport.rs, 07.Dec.2020

Videli smo za vikend novu pobedu Crvene zvezde, ovoga puta u Užicu gdje je savladana ekipa Zlatibora minimalnim rezultatom, strelac jedinog gola bio je Ričmond Boaći. Mogli smo na utakmici primetiti izostanak Željka Gavrića, a razlog za to nije taktičke prirode, već je Gavrić oboleo od koronavirusa....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.