Maler je to, Briž bez najvrednijeg u utakmici sezone zbog sujeverja!?

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 15:14

Maler je to, Briž bez najvrednijeg u utakmici sezone zbog sujeverja!?

Napadač ni da čuje.

Večeras se nastavlja Liga šampiona.

Grupna faza je stigla do četvrtog kola, par timova ima i priliku da overi plasman u eliminacionoj fazi ukoliko ostvare dobar rezultat. Klub Briž nije među njima, ali Belgijancima trebaju bodovi kako bi ostali u takmičenju.

Večeras gostuju Borusiji Dortmund, ali će trener Klemon na "milionere" morati bez Emanuela Denisa zbog sujeverja napadača.

Naime, belgijanski mediji javljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je napadač Briža odbio put u Nemačku zato što nije mogao sedne na svoje omiljeno mesto u autobusu?! Poznata su nam sujeverja i skidanje malera fudbalera, ali ovo je presedan.

Trener Klemon je izjavio da je Denis zdrav, ali da na put ne ide zbog kršenja klupske discipline. Podsetimo Denis je dospeo na naslovne strane posle prošlosezonskog izdanja protiv Real Madrida kada je Briž odigrao 2:2 na "Bernabeu" a Denis postigao oba gola za goste.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Proslavio se protiv Reala u Madridu, sada odbio da igra Ligu šampiona zbog - sedišta u autobusu!?

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020

Teško da može bizarnije, biće da tu ima i nečeg većeg....Da li se sećate napadača Briža Emanuela Denisa?..Nigerijac se proslavio u Madridu gde je protiv Reala u okviru prošlogodišnjeg izdanja Lige šampiona postigao dva gola, a večeras će u Dortmundu odsustvovati iz sasvim bizarnog razloga...Mnogima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.