Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2021, 23:36

Maler dana: Rišarlison pobesneo zbog dva poništena gola (VIDEO)

Napadač Evertona proklinje VAR

Mogao je da se proslavi. Zaslužio je, jer je sve uradio fudbalski. Pre dve godine bi mu se ovo važilo i bio bi apsolutni junak Gudison parka, ali je Rišarlison izrastao u tragičara susreta sa Arsenalom.

Zbog samo nekoliko centimetara, jer su mu u poslednjoj utakmici 15. kola Premijer lige dva gola poništena zbog ofsajda. Minimalnih, ali ofsajda.

U prvoj situaciji pogodio je glavom na centaršut Andresa Tausenda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz slobodnog udarca i, činilo se, doneo Evertonu prednost u 44. minutu. VAR je rekao:

„Ne, ne, ne važi se, zbog ofsajda“.

Usledilo je vođstvo Tobdžija u režiji Martina Edegarda u nadoknadi prvog dela, pa odgovor brazilskog napadača početkom drugog, opet je savladao Arona Ramzdejla, ali su iz VAR sobe saopštili.

„Ni ovo se ne računa“.

Razlog, nožni palac iza linije ofsajda koju je napravio Arsenalov štoper Gabrijel. Nema većeg malera ovog ponedeljka od Rišarlisona.

Everton, Richarlison ile VAR'a takıldı.

Daha fazlası için Telegram: https://t.co/wpjXTY6EX2 pic.twitter.com/PHLe6XjlXm

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.