Maldini brutalno - Rangniku nauči se poštovanju!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020, 22:26

Maldini brutalno - "Rangniku nauči se poštovanju!"

Nemački trener objasnio šta mu treba za uspeh.

Promene su izvesne u Milanu.

Već je gotovo sigurno da će Ralf Rangnik, sportski direktor RB Lajcpiga preuzeti Piolijev posao, i ne samo to. Nemački stručnjak je tokom nedelje izjavio kako će mu za uspeh u italijanskom klubu trebati "određeni uticaj".

Pod ovime se podrazumeva da želi objedinjavanje dve funkcije - Nemac bi preuzeo i ulogu trenera prvog tima, ali i funkciju sportskog direktora kluba sa "san >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sira". Ovakva podela uloga bi ostavila Piolija, ali vrlo verovatno i Paola Maldinija bez posle koji je tehnički direktor kluba, dok je Zvonimir Boban svoj posao već izgubio pre par meseci.

"Kako nikada nisam pričao sa Rangnikom ne razumem na kakvom utemeljenju bazira svoje izjave, isto tako ništa mi nije rečeno od strane vlasnika. Mislim da bi trebao pažljivije da razmisli. Nemački trener priča o potpunoj moći i u sportskoj, ali i tehničkom delu posla gde postoje već zaposleni"

"Savetovao bih da pre nego što nauči italijanski obnovi koncept poštovanje, zato što postoje kolege koji se suočavaju sa poteškoćama trenutnog vremena, i pokušavaju da završe sezonu na profesionalni način stavljajući dobro Milana ispred svog profesionalnog ponosa", izjavio je Maldini za ANSA agenciju.

Nema sumnje da klub sa "San Sira" čeka još jedno zanimljivo leto, pitanje je ko će 'preživeti' od trenutnog kadra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.