Maldini: Ako pobedi u gradskom derbiju,Milan može do titule

Izvor: RTS, 25.Avg.2009, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldini: Ako pobedi u gradskom derbiju,Milan može do titule

Legendarni fudbaler Milana Paolo Maldini ocenio je da "roso-neri", ukoliko sledeće nedelje pobede gradskog rivala Inter, imaju ozbiljne šanse za osvajanje titule prvaka Italije.

"Milan je, za razliku od Intera, u prvoj utakmici šampionata zabeležio pobedu i za veliki gradski derbi može da se pripremi u miru", kazao je Maldini za klupsku televiziju Milana.

Maldini, koji se povukao na kraju prošle sezone, rekao je da bi pobeda u gradskom derbiju donela Milanu veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prednost u odnosu na Inter.

"Pobeda bi stvorila još bolju atmosferu u ekipi i donela pet bodova prednosti u odnosu na Inter. Ipak, znam da u derbijima ne pobeđuju uvek bolje ekipe, ali ovakve utakmice mogu da odluče prvaka. Ako pobedi Inter, Milan ima šansu da osvoji titulu", kazao je Maldini.

Maldini je celu profesionalnu karijeru, od 1984. do leta 2009, proveo u Milanu. On je za "roso-nere" odigrao 902 utakmice i postigao 33 gola.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.