Malaga ne odustaje od Evrope, žali se na zabranu UEFA

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malaga ne odustaje od Evrope, žali se na zabranu UEFA

Malaga će se žaliti Međunarodnom sudu za arbitražu u sportu (CAS) na odluku UEFA o jednogodišnjoj zabrani učešća na evrotakmičenjima, zbog finansijskih neregularnosti.‚

"Klub će uputiti žalbu Međunarodnom sudu, jer smatra da su mu ugrožena prava", kaže se u saopštenju Malage.

Evropska fudbalska unija je prošlog meseca saopštila da će Malagi biti zabranjeno učešće na prvom evropskom takmičenju na kojem se bude kvalifikovala.

Kazna će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti proširena na još jednu godinu, ukoliko klub do 31. marta ne podmiri dugove igračima i zaposlenima, kao i porez državi.

Malaga koja je kažnjena i novčano sa 300.000 evra, trenutno zauzima šesto mesto u Primeri i učestvuje u Ligi šampiona u kojoj će se u osmini finala u februaru sastati sa Portom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.