Maksimović tužio Igora Butuliju

Izvor: B92, 11.Apr.2011, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimović tužio Igora Butuliju

Miodrag Maksimović, komesar za sudijska pitanja rukometne Superlige kaže za Sport da je tužio Igora Butuliju.

"Već sam tužio Butuliju. Da li znate da me je Igor verbalno napao a njegov otac Ratko fizički pre par meseci? Psovao mi je mrtvu majku," kaže Maksimović a prenosi Sport.

"Koliko znam, dao je izjavu. To što je Butulija pričao na konferenciji za štampu nije ništa novo od njega," rekao je Maksimović a preneo Sport.

Trener 'crveno-belih' je posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poraza svoje ekipe od Paritzana novinarima rekao da poziva državne organe da "uzmu njegov telefon i provere sa kim kontaktira" i pomenuo da "ima problema sa dva čoveka u srpskom rukometu".

"Ne samo da provere telefone, ako treba, možemo i na poligraf," rekao je Maksimović.

Komesar za sudijska pitanja objasnio je i izbor sudija za derbi.

"Prvo sam hteo da delegiram Mošorinskog i Pandžića ali pošto im Crvena zvezda duguje takse još od meča sa Metaloplastikom u kupu Srbije nisam hteo da ispadne, ako krene naopako, da im se sudiej svete zbog duga. Stojkovića i Nikolića nisam jer je tobože bio neki problem u Smederevu, pa da ne dižem tenziju. Branu i Zoricu sam delegirao jer su u ovoj sezoni tri puta sudile Zvezdi i nijednom nije izgubila, a Partizanu su prvi put sudile u derbiju," rekao je Maksimović.

Maksimović je, u istoj izjavi, pozvao "sve koji su ga nekada zvali da im delegira neke sudije" a on im učinio uslugu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BUTULIJA: MAKSIMOVIĆ JE ZREO ZA PENZIJU!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2011, 09:17

Pale tužbe i optužbe. Komesar za sudijska pitanja Superlige Miodrag Maksimović tužio je trenera rukometaša Crvene zvezde Igora Butuliju, koji je posle derbija rekao da poziva državne organe da „uzmu njegov telefon i provere s kim kontaktira“ i pomenuo da „ima..Pale tužbe i optužbe...Komesar...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.