Maksimović: Želimo da vratimo veru u reprezentaciju

Izvor: BKTV News, 04.Sep.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimović: Želimo da vratimo veru u reprezentaciju

Nemanja Maksimović veruje da Srbija može da ostvari sve pobede u Ligi nacija

Gostovanjem u Litvaniji, naša reprezentacija počinje učešće u Ligi nacija.

"Pred nama je novo takmičenje i svakako velika želja da se kvalitetno pripremimo i ostvarimo dobar rezultat. Želimo na Evropsko prvenstvo i Liga nacija nam je prilika da obezbedimo plasman. Želimo da steknemo pobednički mentalitet i da vratimo veru u reprezentaciju", rekao je Maksimović.

Izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je vezista Orlova da bi smatrao neuspehom ukoliko Srbija ne bi završila prva u svojoj grupi.

"Svaka sledeća utakmica je najbitnija, a svojim pristupom, borbom i zalaganjem želimo da osvojimo maksimalan broj bodova. Postoji pritisak jer smo favoriti, ali ako svi damo maksimum ne bi trebalo da bude problema. Svaki put kada mi se ukaže prilika, ja ću pokušati da je iskoristim na najbolji mogući način."

Strelac pobedonosnog gola u finalu Mundijalita na Novom Zelandu bio je i član zlatne generacije Orlića 2013. godine, koji su u Litvaniji postali šampioni Evrope.

"Tada nam je Litvanija bila srećna, nadam se da će tako biti i sada i da ćemo zabeležiti pobedu. Dobrom igrom u Vilnjusu želimo da pozovemo što više ljudi da nas podrže u sledećem kolu protiv Rumunije, u Beogradu."

Novi fudbaler Hetafea stigao je u Staru Pazovu pun samopouzdanja, zato što ima zapaženu ulogu u jednoj od najkvalitetnijih svetskih liga.

"Zadovoljan sam, najvažnije je da igram, jer u prethodnih godinu dana nisam imao taj kontinuitet. Osvojili smo četiri boda i valjda ćemo nastaviti sa dobrim igrama. Liga je teška, nema puno naših igrača, ali svi koji su tu, pokazali su da imaju kvalitet", poručio je doskorašnji igrač Valensije.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.