Maksi Lopez žestoko napao Vandu: Imaš li ti nešto u glavi?!

Izvor: Sportske.net, 30.Mar.2020, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksi Lopez žestoko napao Vandu: "Imaš li ti nešto u glavi"?!

Argentinac poludeo zbog ponašanja bivše supruge, tačnije dece...

Malo malo pa izbije rat između Maksija Lopeza i Vande Ikardi. Bivši supružnici koji su se našli u ljubavnom trouglu sa Maurom Ikardijem se ne štede preko medija.

Argentinka optužuje bivđeg supruga da ne plaća alimentaciju, on nju da samo misli o novcu. Zanimljivo i da je otac Vande Ikardi za svoju ćerku rekao da je sebična i lakoma na novac, a Ikardi je u svađi sa porodicom zbog svoje supruge.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Poslednja razmena vatre između Maksija Lopeza i Vande je usledila zbog dece.

"Šta ti ženo imaš u glavi? Vodiš decu iz jednog grada u drugi, putuješ u vreme dok čitav sve stoji, onda stigneš u središte zaraze u Lombardiju", ogorčen je Maksi Lopez.



"Šta ti je važnije od zdravlja dece. Sramota je videti nekoga da nema toliko savesti. Ako ne vodiš računa o sebi, to me je briga, ali ako nisi primetila, imaš petoro dece".


Odgovor će, bez sumnje uslediti veoma brzo...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

BIVŠI MUŽ VANDE IKARDI OSUO PALJBU PO NJOJ Maksi Lopez ZAGRMEO: Šta je u tvojoj glavi?! NOVI RAT BIVŠIH SUPRUŽNIKA

Izvor: Kurir, 30.Mar.2020

Bivši muž Vande Ikardi oglasio se na društvenim mrežama i upitao majku svoje dece "šta to ima u svojoj glavi kad ih je u jeku globalne pandemije izložila tako velikom riziku". 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.