Maksi: Hteo sam da povredim Ikardija!  Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=127045

Izvor: JavneVesti.com, 08.Jun.2014, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksi: Hteo sam da povredim Ikardija! Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=127045

Gostujući na jednoj radio stanici argentinski napadač Maksi Lopez po prvi put javno je govorio o ljubavnom trouglu sa njegovom bivšom suprugom Vandom Narom i Maurom Ikardijem, nekadašnjim saigračem iz Sampdorije i velikim prijateljem. -

 
U ono vreme imao sam želju da Ikardija povredim tako što bi mu namerno uklizao na utakmici, ali nisam želeo da budem loš primer svojoj deci. Ja sam čovek starog kova, sve što radim, radim da bi se oni ugledali na mene. Sada je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << u redu, osećam se opušteno i pobednički, a nadam se i da je Vanda srećna sa tom osobom - rekao je Lopez.
Dvojica bivših prijatelja imali su bliski susret pre nekoliko meseci na meču imeđu Inetra i Sampdorije, kada je Ikardi pokušao da se rukuje sa Lopezom, ali ga je napadač "kopljanika" ignorisao. 

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.