Makedonski kralj slobodnjaka srušio Madriđane! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonski "kralj slobodnjaka" srušio Madriđane! (video)

Levante sjajnim pogotkom savladao Hetafe.

Novo kolo su sinoć otvorili Bilbao i Sosijedad, danas u prvom terminu su igrali Đirona i Eibar, a treći meč u novom kolu su odigrali Hetafe i Levante, gosti su slavili, a rezultat je bio 0:1 (0:0).

Danas smo imali priliku da gledamo jedan vrlo zanimljiv meč između Đirone i Eibara, a sam rezultat 2:3 govori koliko je bilo interesantno. Šteta što smo u utakmici na kojoj je Hetafe bio domaćin videli totalnu suprotnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Domaćin je bio bolji u prvom poluvremenu, ali nisu uspeli da postignu gol. Videli smo dosta seckanja igre i dosta grubih faulova, a gosti su čak dobili i 4 žuta kartona u prvih 45 minuta.

Drugo poluvreme je proteklo u znaku Levantea. Gosti su bili odlučniji i krenuli su ofanzivnije ka golu Hetafea, za razliku od prvog poluvremena. Bardi je u 60. minutu postigao jedini gol na ovom meču i doneo sva tri boda Levanteu koji je tako upisao treću pobedu u ovoj sezoni, dok je Hetafe zabeležio treći poraz. Ovaj igrač često postiže golove iz slobodnjaka, a tako je bilo i ovoga puta. Fantastično je savladao golmana Hetafea, iako je šutirao sa poprilične udaljenosti! Domaćin je do kraja meča dobio i crveni karton.

Ovaj fantastični gol možete pogledati OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.