Nevolje za Makedonce, Mirkulovski slomio ruku i završio učešće na EP

Izvor: Blic, 24.Jan.2012, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevolje za Makedonce, Mirkulovski slomio ruku i završio učešće na EP

Makedonski rukometaš Filip Mirkulovski slomio je ruku u na utakmici njegove ekipe protiv Poljske, saopštio je makedonski tim a prenosi agencija Mina.

On je lom doživeo prilikom pada a zbog povrede će morati da propusti nastavak EP i meč sa Srbijom koji Makedonija igra u sredu.

Mirkulovski je jedan od najboljih odbrambenih igrača Makedonije a osim njega na meču sa Poljacima povredio se i Aco Jonevski.

Makedonija je pobedila Poljsku sa 27:25 i ostala u igri za plasman u polufinale.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filip Mirkulovski slomio ruku

Izvor: B92, 24.Jan.2012

Makedonski rukometaš Filip Mirkulovski slomio je ruku na utakmici njegove ekipe protiv Poljske, saopštio je makedonski tim, a prenosi agencija Mina...On je lom doživeo prilikom pada, a zbog povrede će morati da propusti nastavak EP i meč sa Srbijom koji Makedonija igra u sredu...Mirkulovski je jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.