Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020, 19:14

Makeda do 2023!

Panatinaikos se dogovorio sa napadačem koji će produžiti ugovor na još dve godine

Bilo je dosta informacija koje su vodile Federika Makedu ka Crvenoj zvezdi ovog leta, imao je i ponude iz arapskog sveta, ali će, po svemu sudeći, on ostati u Panatinaikosu gde je dogovorio novi ugovor i to do 2023. godine, pišu grčki mediji.

U poslednjih 48 sati je došlo do verbalnog dogovora sa upravom Zelenih.

Njegov prvobitni sporazum sa Zelenima važio je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << do leta 2021. godine, a u četvrtak uveče napravljen je novi po kome će nekadašnji napadač Mančester junajteda ostati u Atini do 30. juna 2023. godine.

Makedina dosadašnja plata iznosila je 250.000 evra po sezoni, ali će od sada biti sigurno veća (između 350.000 i 400.000 godišnje) pošto je pristao da potpiše novi ugovor.

Grčki sajt Fosonline javlja da se očekuje da Makeda zvanično potpiše novi ugovor u naredna 24 časa čime će biti okončana saga oko njegovog statusa.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.