Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2021, 14:33

Makariću pohvale od trenera za start u Alborgu

„Sjajno je igrao protiv Odenzea“, kaže Sifuentes

Odlično igra Alborg u prvom delu danskog prvenstva. Posle devet odigranih utakmica je pri samom vrhu sa 18 bodova i serijom od sedam mečeva bez poraza.

Visoku ocenu za sve što je do sada prikazao u dresu Alborga dobio je srpski napadač Milan Makarić. On je ovog leta iz Radnika otišao u Dansku, gde se od njega očekuje da nastavi tamo gde je stao u Srbiji. A, stao je na 27 golova za 41 utakmicu u dresu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kluba iz Surdulice.

Iako nije još toliko efikasan u prvim mečevima u novom klubu, Makarić je dobio pohvale od trenera Martija Sifuentesa nakon utakmice sa Odenzeom, koju je Alborg dobio sa 2:0.

Milan je igrao sjajno protiv Odenzea. Dosta je pomagao timu, on je još mlad napadač koji je prethodnu sezonu završio u neverovatnoj formi. Mislim da ćemo i ove sezone videti mnogo dobrih stvari od njega“, rekao je Sifuentes danskim medijima.

Odigrao je Makarić devet utakmica za Alborg u tekućoj sezoni, osam u prvenstvu i jednu u Kupu Danske i postigao je tri gola, dok je za dva bio asistent.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Makariću pohvale od trenera za start u Olborgu

Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2021

„Sjajno je igrao protiv Odenzea“, kaže Sifuentes..Odlično igra Olborg u prvom delu danskog prvenstva. Posle devet odigranih utakmica je pri samom vrhu sa 18 bodova i serijom od sedam mečeva bez poraza...Visoku ocenu za sve što je do sada prikazao u dresu Olborga dobio je srpski napadač Milan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.