Makabi uklonio Vimsa

Izvor: MVP.rs, 01.Feb.2017, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi uklonio Vimsa

Novi skandal pogađa Ponos Izraela.

Soni Vims se ove sezone našao u centru previše skandala. Prema rečima mnogih, Amerikanac je pravio haos u Makabiju, a ono što mi možemo da tvrdimo, igrao je na izrazito neprofesionalnom nivou. Njegova mala želja za igrom podudara se sa lošim rezultatoma Ponosa Izraela koji se nalazi na začelju tabele Evrolige.

Kap koja je prelila čašu je navodno Vimsovo odbijanje da bude testiran na doping. Na sajtu najtrofejnijeg izraelskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << kluba se navodi da njegov slučaj zaslužuje "pravo na privatnost", pa ne bi bilo čudno da su spekulacije sa poslednjim skandalom tačne.

Podsetimo, Makabi Foks je prema mnogima pred početak sezone sastavio "neuklopljiv" tim koji je bio osuđen na propast. Odlaskom Vimsa, ali i Majka Cirbesa, ostaje da vidimo da li će se nešto drastično promeniti.

(foto: MVP / Dragana Stjepanović)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.