Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2020, 22:43

Majstorske asistencije Sulejmanija, Jang Bojs preuzeo vrh (VIDEO)

Dobre vesti za partizanovce, loše za zvezdaše

Jang Bojs je opet preuzeo vrh na tabeli švajcarskog šampionata, Sankt Galen je sutra na potezu.

Aktuleni šampion je pobedom nad četvrtopalsiranim Servetom od 4:2 izbio na prvo mesto sa dva boda prednosti. Pored svojih obradovao je i navijače Partizana. Ako Jang Bojs odbrani titulu, Partizanu se otvara mesto nosioca u potencijalnom plej-ofu za Ligu Evrope.

Sa druge strane, zvezdaši će sutra navijati da se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sankt Galen pobedom nad Lucernom vrati na prvo mesto jer titula ovog kluba mnogo znači Zvezdi u projekcijama da bude nosilac u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Veliki pečat večerašnoj pobedi Jang Bojsa je dao povremeni srpski reprezentativac Miralem Sulejmani koji je zabeležio dve sjajne asistencije kojima su domaći prelomili pitanje pobednika.

Nije počelo dobro po domaćina pošto je Servet poveo u 44. minutu golom Konea posle prave majstorije i asistencije Imerija.

Izgledalo je da gosti idu na poluvreme sa vođstvom, ali u prvom poluvremenu se igrala nadoknada od četiri minuta i baš u četvrtom je Jang Bojs izjednačio. Garsija je centrirao, a Fasnaht glavom zakucao loptu u mrežu.

U drugom poluvremenu je na scenu stupio Sulejmani. Idealno je izveo korner u 56. minutu i praktično naterao Martinsa da postigne gol. Samo pet minuta kasnije, još lepši potez Sulejmanija. Izašao je sam na golmana i uradio nešto što ne bi većina fudbalera. Asistirao je Mešaku koji se malo spetljao, ali je na kraju završio golom akciju.

Gosti su uspeli da smanje zaostatak u finišu meča, ali je Nsame je golom iz penala u nadoknadi vremena,pečatirao pobedu tima iz Berna.

ŠVAJCARSKA 1 - 31. KOLO

Utorak

Bazel - Cirih 4:0 (2:0)

Sreda

Lugano - Tun 1:1 (0:0)

Jang Bojs - Servet 4:2 (1:1)

Četvrtak

20.30: (1,75) Sankt Galen (3,70) Lucern (4,70)

*** kvote su podložne promenama





Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.