Majstorović propušta EP

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Feb.2012, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorović propušta EP

Odbrambeni igrač reprezentacije Švedske, Danijel Majstorović teže je povređen na današnjem treningu i gotovo sigurno neće moći da igra na prvenstvu Evrope u Poljskoj i Ukrajini.

Nacionalni tim Tri krune se u Zagrebu priprema za prijateljsku utakmicu protiv domaćina Hrvatske, a iskusnom 34–godišnjem defanzivcu tokom treninga stradali su ukršteni ligamenti kolena, kada je posle duela na njegovu nogu pao Anders Svenson.
Majstorović je prebačen u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << bolnicu, gde su lekari ustanovili da se radi o ozbiljnoj povredi.
Na treningu je lakšu povredu kuka zadobio talentovani 19–godišnji napadač Fejenorda Džon Gvideti, tako da je neizvesno da li će debitovati za nacionalnu reprezentaciju na prijateljskom meču protiv Šahovničara.
Švedska će na prvenstvu Evrope igrati u grupi sa Engleskom, Francuskom i Ukrajinom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.