Majstori za gostovanja: Samo su Real i Barsa bolji od Monaka! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstori za gostovanja: Samo su Real i Barsa bolji od Monaka! (VIDEO)

Da je učinak i na stadionu Luj drugi bio kao na strani ili da je barem ostvarena jedna pobeda u prethodna dva meča na domaćem terenu, puleni Leonarda Žardima bi u ovom trenutku bili ravnopravan kandidat za šampionsku titulu u francuskom prvenstvu

Majstori za gostovanja, ali i tim koji je od kraja prošle godine do danas doživeo potpuni preporod. Kada bi se kojim slučajem prvenstvo Francuske računalo od 1. decembra prošle godine, Kneževi bi sa 38 bodova, od mogućih 51, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bili prvi na tabeli Lige 1.

Puleni Leonarda Žardima nebrojano puta dosad pokazali su da su fenomenalni ni gostovanjima. To su na najbolji način potvrdili na gostovanju u Londonu protiv Arsenala, kada su slavili sa 3:1 i praktično već tada obezbedili plasman u četvrtfinale.

U prvenstvu takođe besprekoran učinak. Monakova večerašnja pobeda u Kaenu bila je jubilarna 10 na gostujućim terenima u Ligi 1, a po tom parametru od Kneževa su u najjačim evropskim ligama bolji samo španski velikani Real Madrid i Barselona.

U ovom trenutku Monako se sa utakmicom više od konkurenata sa vrha tabele nalazi na trećoj poziciji sa četiri boda manje od Pari Sen Žermena, tri manje od Liona i bodom više od Olimpika iz Marselja.

Da je učinak i na stadionu Luj drugi bio kao na strani ili da je barem ostvarena jedna pobeda u prethodna dva meča na domaćem terenu, puleni Leonarda Žardima bi u ovom trenutku bili ravnopravan kandidat za šampionsku titulu u francuskom prvenstvu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.