Majstori iz Dortmunda, posle Halanda, opet nadmudrili velikane, novi vunderkid u Borusiji!

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstori iz Dortmunda, posle Halanda, opet nadmudrili velikane, novi vunderkid u Borusiji!

Nemci prave čuda.

Borusija Dortmund je sjajna sredina za mlade igrače željne afirmacije na najvišem nivou, a poslednji dokaz za to je Erling Haland.

Sada su "milioneri" ponovo dobili bitku sa mnogo moćnijim i bogatijim klubovima poput Čelsija i Mančester sitija i to na Ostrvu.

Kako prenosi Bild, fudbaler Birmingema Džud Belingem na pragu je dolaska u Dortmund.

Englez ima svega 16 godina i već je procenjen na čak 35 miliona funti, svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrama u Čempionšipu oduševio je engleske, ali i klubove u Evropi.

Vezista smatra da će ranije dobiti priliku da pokaže šta zna u Bundesligi koja se pokazala kao sjajno mesto za talentovane fudbalere.

Nije pomogao ni Aleks Ferguson koji je mladog fudbalera i njegovu porodicu lično sproveo u obilazak trening centra Junajteda kako bi ga ubedio da se odluči za "crvene đavole".

Adut više ima Borusija Dortmund.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.