Majstor Teo (video)

Izvor: MVP.rs, 13.Avg.2016, 03:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstor Teo (video)

Srpski košarkaš je pokazao zašto važi za jednog od najboljih plejmejkera u Evropi.

Reprezentacija Srbije je u uzbudljivoj utakmici četvrtog kola A grupe Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru poražena od selekcije Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 94:91, a jedan od najboljih aktera susreta bio je Miloš Teodosić.

Srpski plejmejker je sjanim asistencijama razigravao svoje saigrače, a jednu takvu je, na iznenađenje svih, uputio ka Bogdanu Bogdanoviću. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Šteta je što akcija nije završena poenima, ali je i pored toga potez Teodosića zaslužio sve pohvale. Nije to prvi, a verovatno ni poslednji put na Olimpijskim igrama da plejmejker Srbije oduševljava sjajnim potezima. Podsetite se magije sa meča protiv Venecuele.

Verujemo da će i Fren Frašila nastaviti da upućuje komplimente na račun plejmejkera Srbije, kao što je to nedavno uradio.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.