Majstor Alonso, šampion podigao glavu!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstor Alonso, šampion podigao glavu!

Španac sa dva gola rešio meč na "Vembliju", iako je Čelsi u finišu učinio sve da ne pobedi...

Totenhem je debitovao na "Vembliju", a domaći navijači su zanemeli već nakon nekoliko minuta kada se poklonio Morata, ali i promašio zicer.

Usledili su pokušaji Kejna i Alija, ali je do gola stigao gost.

Slobodnjak i predivan gol Markosa Alonsa, prvi u istoriji postignut na utakmici PL na Vembliju, Španac ulazi u istoriju.

Do kraja prvog poluvremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Totenhem bolji, Kejn je kasnio na centaršut Eriksena, pa onda pogodio stativu "Pevci" blizu izjednačenja.

Odlični Kurtoa je još jednom dobro intervenisao u finišu prvog dela pa su "Plavci" sa minimalnom prednošću otišli na odmor.

U nastavku napadi Totenhema žestoki, ali držao se bedem Čelsija, nije bilo nekih velikih prilika. Alvaro Morata je mogao da dotuče domaće, ali je bio sebičan, propustio da asistira Vilijanu. U sledećoj akciji dobar udarac Mozesa.

Prethodno je Son ušao, Poketino je sve karte bacio na napad...

Međutim Čelsi je taj koji je propuštao prilike, sjajni Vilijam je pogodio stativu, nekako se šampionu nije dalo da prelomi meč...

Gorgeous header from Batshuayi. Shame it was on his own goal. #CFC pic.twitter.com/mFJOXA5jZu

— Nils Linnenbrügger (@DocNaismith) August 20, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PREMIJER LIGA: Čelsi slavio na Vembliju, Markos Alonso je junak ‘plavaca’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2017

Nakon debakla u prvom kolu, fudbaleri Čelsija su u meču protv gradskog rivala Totenhema pokazali da ih ne treba lako otpisivati u borbi za titulu.. Aktuelni šampion je na Vembliju savladao ‘pevce’ rezultatom 2:1.. Nakon zicera koji je promašio Alvaro Morata i šansi Kejna i Alija na drugoj strani,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.