Majorka vraća Marka Šćepovića u Olimpijakos?

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majorka vraća Marka Šćepovića u Olimpijakos?

Trener Valerij Karpin izgubio strpljenje i navodno traži novog napadača

Projektovan je za prvog strelca ekipe, a sad ga nema ni na klupi. Ako je suditi prema vestima iz Španije, budućnost Marka Šćepovića u Majorki je krajnje neizvesna i on bi znatno pre planiranog roka mogao da se vrati u Olimpijakos, koji ga je krajem avgusta poslao na Baleare na pozajmicu do kraja sezone.

Lokalna štampa na Majorki piše da je trener Valeriji Karpin nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zalaganjem srpskog internacionalca na treninzima i da je to razlog zbog kojeg ga je izostavio iz kombinacije za duel sa Albaseteom i minulom kolu Segunde (2:0). Isti list podseća da za Šćepovića nije bilo mesta ni u protokolu utakmice sa Numansijom 10. decembra, a da je između ta dva susreta samo jednom bio na terenu - protiv Ponfaredine - ali da nije oduševio ruskog stručnjaka.

Španski novinari smatraju da je Karpina izdalo strpljenje i da će se Šćepović tokom januara vratiti u Grčku, a tu pretpostavku potkrepljuju saznanjima da je trener zahtevao od predsednika kluba Nadala kupovinu novog napadača u aktuelnom prelaznom roku.

Marko Šćepović je ove sezone odigrao 14 utakmica za Majorku i postigao šest golova.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Majorka vraća Marka Šćepovića u Olimpijakos?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2015

Projektovan je za prvog strelca ekipe, a sad ga nema ni na klupi. Ako je suditi prema vestima iz Španije, budućnost Marka Šćepovića u Majorki je krajnje neizvesna i on bi znatno pre planiranog roka mogao da se vrati u Olimpijakos, koji ga je krajem avgusta poslao na Baleare na pozajmicu do kraja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.