Majnc otpustio trenera

Izvor: Sportal.rs, 17.Feb.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majnc otpustio trenera

Bundesligaš Majnc saopštio je da je raskinuo saradnju sa trenerom Kasparom Hjulmandom i da će ekipu u narednom periodu voditi dosadašnji strateg mladog tima Martin Šmit, koji će prvi izazov imati već u subotu protiv Ajntrahta.

Uprava Majnca se na ovakav korak odlučila posle serije loših rezultata ekipe koja je kulminirala porazom od Borusije iz Dortmunda rezultatom 4:2. Majnc se nalazi na 14. mestu Bundeslige sa samo bodom više od prvog tima u zoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ispadanja, Herte.

Čelnici kluba nisu imali mnogo izbora nego da smene danskog stručnjaka, sa kojim je ekipa zabeležila samo jednu pobedu u prethodnih 13 mečeva.

- Svi oni koji poznaju našu klupsku filosofiju i način na koji radimo, shvataju koliko je ovo bila teška odluka za nas - rekao je komercijalni direktor Majnca Kristijan Hejdel povodom smene trenera.

(Foto: Beta/AP/dpa, Arne Dedert)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Borusija "smenila" trenera Majnca

Izvor: Blic, 18.Feb.2015, 11:48

Nemački fudbalski klub Majnc saopštio je da je smenio dosadašnjeg trenera Kaspera Hjumlanda posle serije loših rezultata...Majnc je smenio danskog stručnjaka samo četiri dana nakon poraza od Borusije u Dortmundu sa 4:2 i na njegovo mesto doveo trenera rezervnog tima Martina Šmita..."Ekipa je u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.