Majkon želi da ostane

Izvor: RTS, 05.Jun.2010, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkon želi da ostane

Fudbaler Intera Daglas Majkon odbacio je navode da će preći u Real Madrid i rekao da će rado ostati u italijanskom klubu dok mu ne istekne ugovor, 2014. godine. Majkon je dodao da će otići iz Intera samo ako predsednik Masimo Morati odluči da ga proda.

"Veoma sam srećan u klubu, navijači mogu da budu mirni jer neću otići iz Intera. Napustiću klub samo ako predsednik to bude želeo", rekao je Majkon.

Defanzivac brazilske reprezentacije je rekao da je Real Madrid >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedini klub u koji bi otišao iz Intera. Dosadašnji trener Intera Žoze Morinjo je prošle nedelje postao trener "kraljevskog" kluba i mediji spekulišu da je Majkon prvi na listi želja portugalskog trenera.

"Nisam rekao da želim da pređem u Real Madrid. Rekao sam da bih ako uopšte nameravam da napustim moj klub, izabrao samo Real Madrid", rekao je on.

Majkon je ove sezone učestvovao u osvajanju tri trofeja - prvenstva i Kupa Italije i Lige šampiona. On je rekao da bi izabrao Real jer je "veoma sličan Interu", ali i jer bi bilo lepo da ponovo sarađuje sa Morinjom.

Majkon je sa reprezentacijom Brazila u Južnoj Africi, gde će "karioke" šesti put pokušati da osvoje Svetsko prvenstvo. Brazil će se na Mundijalu takmičiti u Grupi G sa selekcijama Obale Slonovače, Portugala i Severne Koreje.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.