Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2021, 20:08

Majk Džejms napušta CSKA!?

Razlog navodnog odlaska Amerikanca odluka kluba da ga ne pusti na sahranu dede

Ovih dana se na moskovskim ulicama temperatura koleba oko granice smrzavanja, ali je zato u svlačionici CSKA dostigla visinu ključanja. Prema pisanju italijanskog novinara Fabricija Lorencija, najbolji igrač moskovskog kluba Majk Džejms je na izlaznim vratima, litvanski novinar Donatas Urbonas tvrdi da Amerikanac nije ni otputovao sa timom u Berlin na sutrašnji meč sa Albom, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dok grčka "Gazeta" piše da je otpratio sve, pa i CSKA, na društvenim mrežama.

Da nešto žestoko ne štima između Džejmsa i CSKA bilo je jasno po završetku utakmice sa Fenerbahčeom (83:89) prošlog petka kada je Amerikanac žestoko reagovao na komentare trenera Dimitrisa Itudisa, a potom se upustio u raspravu i sa pojedinim saigračima.

Kako su pisali ruski mediji ta reakcija je bila posledica na odluku kluba da ga ne pusti na sahranu nedavno preminulog dede koji ga je odgajio.

Ukoliko dođe do raskida ugvora, CSKA će u nastavku ostati bez jednog od najboljih igrača tima i prvog strelca Evrolige koji je bio izabran za najkorisnijeg košarkaša u decembru, i dva puta za najkorisnijeg igrača nedelje u najelitnijem evropskom takmičenju ove sezone.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.