Majami trejdovao Birdmena

Izvor: MVP.rs, 17.Feb.2016, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami trejdovao Birdmena

Tri ekipe su učestvovale u trejdu u kome su razmenjena četiri igrača.

Majami Hit ove sezone igra dobro i nalazi se na petoj poziciji na Istoku, a ekipa je prethodne noči odlučila da trejduje Krisa Andersena. U razmeni tri tima učestovala su četiri igrača, kao i budući pikovi druge runde.

Ekipa sa Floride je popularnog Birdmena poslao u Memfis, čije redove je napustio Kortni Li i prešao u Šarlot Hornetse. Pi Džej Herston je u sklopu trejda >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << iz Šarlota prešao u Memfis, dok je Brajan Roberts postao novi član Majamija. Memfis je takođe dobio i pikove druge runde, po jednog od Šarlota i Majamija.

Povrede su igrale veliku ulogu u trejdu, pošto su tri ekipe upravo zbog pnjih izgubile igrače na duži vremenski period. Kako je Majkl Kid-Gilkrist završio sezonu usled nove povrede ramena, Hornetsi su tražili igrača koji bi bar delom mogao da nadomesti njegov izostanak. Prema rečima trenera Stiva Kliforda, Li će se naći u startnoj postavi ekipe.

Grizlisi će verovatno do kraja sezone zbog preloma stopala igrati bez Marka Gasola, pa će Andreson pokušati bar delom da nadoknadi njegov izostanak.

Slična situacija je i u Majamiju, pošto će rezervni plejmejker Tajler Džonson propustiti ostatak sezone zbog povrede ramena. Njegove minute će vrlo verovatno dobiti upravo Brajan Roberts.

(foto: REUTERS / Joe Skipper)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.