Izvor: RTS, 18.Maj.2022, 07:17

Majami poveo protiv Bostona u finalu posle preokreta

Košarkaši Majamija nadigrali su Boston sa 118:107 na svom terenu u prvom meču finalne serije Istočne konferencije. Iako su gosti poveli na startu meča, domaćini su uspeli u trećoj četvrtini da načine preokret i potom dođu do konačne pobede.
Iako su im nedostajali Al Horford i Markus Smart tim Bostona je odlično ušao u meč i predvođen Džejsoomn Tejtumom dobio prve dve četvrtine, pa se učinilo da će iznenaditi Majami.

Domaćini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na početku drugog poluvremena uspevaju da načine preokret i praktično prelome utakmicu jer su serijom pogodaka načinili dvocifrenu prednost koju su potom održavali do sigurne pobede.
U efikasnosti ih je predvodio Džimi Batler koji je meč završio sa čak 41 postignutim poenom uz 9 skokova i 5 asistencija, a pratili su ga Tajler Hiro sa 18 i Gejb Vinsent sa 17 poena.
U poraženom timu Bostona Džejson Tejtum jeponovo bio najefikasniji sa 29 poena, a Džejlen Braun je imao dvostruki dvocifren učinak sa 24 poena i 10 skokova ali im je sve to bilo od slabe koristi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Majami posle preokreta poveo protiv Bostona u finalu (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2022

Košarkaši Majamija nadigrali su Boston sa 118:107 na svom terenu u prvom meču finalne serije Istočne konferencije. Iako su gosti poveli na startu meča, domaćini su uspeli u trećoj četvrtini da načine preokret i potom dođu do konačne pobede...Iako su im nedostajali Al Horford i Markus Smart...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.