Izvor: RTS, 07.Jul.2020, 09:57

Mahoms potpisao novi ugovor koji će mu doneti pola milijarde dolara!

Kvoterbek Kanzas Siti Čifsa Patrik Mahoms dogovorio je produžetak saradnje sa tim timom na još deset godina za neverovatnih 503 miliona dolara.
On je noćas dogovorio najveći ugovr u istoriji NFL-a i američkog sporta, koji je zvanično vredan garantovanih 477 miliona dolara za period od 2021. do 2031. godine.

Međutim, sa raznim bonusima i klauzulama ukupna cifra bi trebalo da se popne na 503 miliona! 
Time će prvi put u istoriji profesionalnog sporta biti probijena granica od pola milijarde dolara.
Podsetimo, Mahoms je predvodio Čifse do titule u poslednjem Superbolu nakon velikog preokreta protiv San Franciska - 31:20.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIO JE ZLATNI DEČKO AMERIČKOG SPORTA: Imao je milione, divnu porodicu, a zapravo je vodio DVOSTRUKI ŽIVOT SUROVOG UBICE

Izvor: Kurir, 07.Jul.2020

Imao je samo 23 godine kada je potpisao ugovor vredan 40 miliona evra! Bio je sjajan sportista, delovalo je da ima sve u životu, ali stvarnost je bila drugačija..

Nastavak na Kurir...

Potpisao! Najveći ugovor u istoriji sporta!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020

Neverovatne cifre u NFL-u...Kanzas Siti Čifsi želeli su da zadrže kvoterbeka Patrika Mahomsa što je duže moguće i u tome su uspeli, pošto je MVP Superboula produžio ugovor sa šampionima NFL lige na čak 10 godina...On će u redovima Čifsa ostati do 2031. godine...Mahoms je predvodio Čifse...

Nastavak na Sportske.net...

Kako je prodavačica piva "preotela" svetsku ekskluzivu

Izvor: RTS, 07.Jul.2020

Ekskluzivnu vest da Patrik Mahoms potpisuje novi ugovor nisu otkrili novinari bliski klubu ili igraču, a znamo da američki mediji imaju ozbiljne resurse i fantastičnu logistiku, već prodavačica iz lokalnog "podruma pića". . Kvoterbek Kanzas Siti Čifsa Patrik Mahoms...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.