Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2020, 19:28

Magija na Der Klasikeru! Bajern poveo maestralnim lobom Džošue Kimiha (VIDEO)

Bajernom univerzalac matirao Birkija u finišu prvog poluvremena

Na Der Klasikeru je zablistao onaj od kojeg se, makar u napadu, najmanje očekivalo. Džošua Kimih je još jednom pokazao da se njegovi tehnički kvaliteti možda i nepravedno osporavaju kada je u pitanju mihnenski Bajern. Defanzivni vezni igrač ekipe Hansija Flika pokazao je kakav je zapravo majstor sa loptom, na fantastičan način je u 44. minutu, sa 18-19 metara lobovao Romana Birkija i u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najboljem mogućem trenutku doveo svoj tim u vođstvo.

Kimih je defanzivno besprekorno pokrivao prostor na svojoj polovini i na pravi način otvarao akcije svog tima. A onda kada je krenuo domaći su bili matirani. Kimih je u stilu velikih majstora sakrio svoju nameru od Birkija, a onda mu u pravom trenutku poslao udarac koji nije uspeo da zaustavi, iako je bio na lopti.

Ovaj gol bi mogao da bude ključan u borbi za šampionsku titulu, pošto će Bajern u slučaju pobede otići na šest bodova prednosti u odnosu na današnjeg protivnika. Ali, pred nama je još jedno poluvreme vrhunskog fudbala.

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.