Izvor: Blic, 15.Mar.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Magija' Predraga Stojakovića u Orlandu

'Magija' Predraga Stojakovića u Orlandu

ORLANDO - Kris Veber i Predrag Stojaković bili su najbolji u pobedi Sakramenta na gostovanju u Orlandu 114:108, koju su 'kraljevi' rešili u svoju korist posle dodatnih pet minuta. Kingsima je ovo peti uzastopni trijumf, a deseti u poslednjih 12 utakmica, čime su se učvrstili na vodećoj poziciji divizije Pacifik ispred LA Lejkersa i Portlanda. Predrag Stojaković je za 48 minuta postigao 25 poena (4-4, 6-12, 3-8), uz šest uhvaćenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lopti i pet asistencija, dok je Vlade Divac zabeležio 12 poena (2-3, 5-9) i skromnih pet skokova.

- Vratili smo se u poslednjoj četvrtini i tako stekli samopouzdanje za produžetke. Nadam se da ćemo pobediti i na preostale tri utakmice po Istočnoj obali - smatra Kris Veber, najbolji akter utakmice na Floridi sa 33 poena, 15 skokova i sedam asistencija.

Trejsi Mekgrejdi je bio najefikasniji kod Orlanda sa 25 poena, deset skokova i osam asistencija, ali je minut pre kraja produžetka isključen zbog udaranja Bobija Džeksona loptom, nakon što je promašio šest šuteva.

Toni Kukoč je preboleo selidbu iz Filadelfije u gubitničku Atlantu, tako što je u pobedi protiv Vankuvera 109:99 zabeležio treći tripl-dabl u karijeri - 20 poena, 11 asistencija i deset skokova. A. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.