Magija Markovića za pobedu Benfike

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magija Markovića za pobedu Benfike

Srpski fudbaler Lazar Marković postigao je prelep gol kojim je Benfika ostvarila minimalnu pobedu u meču 20. kola portugalskog šampionata sa Vitorijom Gimaraeš.

Benfika je ovom pobedom uvećala prednost u odnosu na drugoplasirani Sporting iz Lisabona i ona sada iznosi pet bodova, uz dve utakmice više.

Marković je u 40. minutu bio u idealnoj situaciji, jedan na jedan sa golmanom Žesusom, a odabrao je originalno i atraktivno rešenje - prebacio je protivničkog čuvara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mreže i kao na igrici se ušetao sa loptom u gol.

I pre gola Marković je bio ubedljivo najbolji na terenu, stvorio je nekoliko šansi saigračima i bio nerešiv problem za odbranu gostiju. Na kraju je odličnu partiju krunisao golom, svojim petim u šampionatu.

Evo jednog od njegovih slaloma:

U startnoj postavi tima iz Lisabona našli su see i Ljubomir Fejsa i Miralem Sulejmani (prvi start u sezoni), a u 69. minutu ga je zamenio Eduardo Salvio. Filip Đuričić meč je posmatrao sa klupe za rezerve.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Magija Markovića za pobedu Benfike

Izvor: B92, 24.Feb.2014

Srpski fudbaler Lazar Marković postigao je prelep gol kojim je Benfika ostvarila minimalnu pobedu u meču 20. kola portugalskog šampionata sa Vitorijom Gimaraeš...Benfika je ovom pobedom uvećala prednost u odnosu na drugoplasirani Sporting iz Lisabona i ona sada iznosi pet bodova, uz dve utakmice...

Nastavak na B92...

Markovićeva bravura za pobedu Benfike (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Feb.2014, 00:51

Nemanja Matić je vikend izjavio da će Lazar Marković kako bude napredovao postajati sve neuhvatljiviji za odbrane protivnika.. (FOTO: sportsmole.co.uk). Popularni Markec potvrđuje na delu reči bivšeg saigrača iz Benfike. Postigao je jedini gol u pobedi „orlova“ nad Vitorijom Gimaraeš u 20....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.