Maestralna partija Reala i konačno JOVIĆ! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maestralna partija Reala i konačno JOVIĆ! (video)

Dočekasmo i to!

Konačno fantastična partija fudbalera Real Madrida koji je uspeo da slavi protiv Leganesa na svom terenu rezultatom 5:0.

Furiozno je igrao Real Madrid u prvom poluvremenu.

Već nakon prvih deset minuta videli smo dva gola u mreži gostiju, Rodrigo je u 7. minutu postigao gol nakon asistencije Benzeme za 1:0, a onda je i Toni Kros jedan minut kasnije pogodio za 2:0, takođe na asistenciju francuskog fudbalera.

Tačku na prvo poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stavio je Serhio Ramos iz penala, a rezultat je mogao da bude i ubedljiviji da je Karim Benzema iskoristio jedan na jedan situaciju.

Tibo Kurtoa nije imao nikakvog posla večeras, što dovoljno govori o nadmoći Real Madrida na ovoj utakmici protiv Leganesa.

Karim Benzema je večeras zaslužio gol i konačno ga je postigao u 69. minutu nakon penala koji je napravio Omeruo.

Odmah nakon gola Benzeme zamenio ga je Luka Jović, a ponovo se desilo da srpski fudbaler postigne gol koji je poništen zbog milimetarskog ofsajda, ako je do njega uopšte i došlo.

Prethodno je imao dobru šansu kada je levom nogom šutirao pored gola, videla se njegova želja da prekine golgeterski post u Real Madridu što se, na sreću svih nas, i desilo.

Igrao se prvi minut nadoknade, Karvahal je pronašao Jovića koji glavom postavlja konačnih 5:0!

Mogao je Luka da postigne još jedan gol do kraja utakmice, ali je golman Leganesa uspeo da mu odbrani šut.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera - Muniain preslišao Katalonce! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2019

Sjajna partija ofanzivca na "San Mamesu"...Baskijci slavili sa ubedljivih 3:0, Iker Muniain uključen u svaki gol...Atletik je već u sedamnaestom minutu vodio rezultatom 2:0 zahvaljujući golovima omalenog krila. Muniain prvo korisit asistenciju Raula Garsije u četvrtom minutu, da bi svoj drugi gol...

Nastavak na Sportske.net...

Primera - Maksimović i drugari se kockali, ali ipak dobili Granadu!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2019, 00:14

Domaćin u potpunosti stao u drugom poluvremenu...Hetafe uspeo da zaustavi Granadu, Madriđani slavili sa 3:1 u jedanaestom kolu najbolje španske lige...Domaći tim je u potpunosti dominirao tokom prvog dela utakmice što im se isplatilo kroz dva postiguta gola. Prvo je pogodio Anhel posle asistencije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.