Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2021, 18:31

Madrilenjo stiže prerano za Azara

Belgijanac još uvek ne trenira sa ekipom, a do meča sa Atletikom ima još pet dana

Taman što je u januaru ušao u kontinuitet igara, Eden Azar je još jednom bio primoran na pauzu, pošto se povredio. Još jednom. Početkom februara, tačnije 3. napustio je trening, nakon čega mu je magnetnom rezonancom utvrđena povreda trbušnog mišića i predviđena pauza u periodu od tri nedelje do mesec dana.

Međutim, protekao je i manje optimističniji period >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odsustva, a Azar još uvek nije krenuo da trenira sa ekipom. Ovog ponedeljka, na prvom treningu nakon sinoćnjeg remija sa Sosijedadom, Belgijanac je ostao u klupskoj teretani zajedno sa Danijem Karvahalom, piše madridski AS. Očekivalo se da se posle subotnjeg treninga, na kojem je, doduše odvojeno, sprintao, šutirao svom snagom, radio na eksplozivnosti, danas odradi makar deo treninga sa ekipom, ali to ipak nije bio slučaj.

(1,33) Mančester Siti (5,00) Vulverhempton (10,00)

Cilj trenera kraljevskog kluba Zinedina Zidan bio je da, iako ne 100 odsto spremnog, ima Azara na raspolaganju za gradski derbi sa Atletikom 7. marta na “Vandi“. Međutim, sada je sigurno, neće biti među starterima za Madrilenjo, a upitno je čak i njegovo mesto na klupi, piše madridski list.

Belgijanac je u jesenjem delu sezone već propustio prvenstveni meč sa Atletikom, kada je Real na Alfredo Di Stefanu slavio sa 2:0. Zapravo, nije se bivši fudbaler Čelsija uopšte naigrao ove sezone. U svim takmičenjima odigrao je svega 13 utakmica, što je posledica korona virusa i četiri povrede koje su ga zadesile od starta takmičarske godine.

,

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.