Madriđani zadovoljni bodom

Izvor: B92, 26.Nov.2013, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madriđani zadovoljni bodom

Fudbaler Atletiko Madrida Raul Garsija zadovoljan je njegova ekipa igrala i pored toga što je remizirala sa Zenitom u Ligi šampiona.

Fudbaleri Zenita iz Sankt Peterburga i Atletiko Madrida odigrali su danas nerešeno 1:1 u prvoj utakmici petog kola Grupe G Lige šampiona.

"Ovo nije bila laka utakmica. Znali smo da je Zenit težak protivnik. Nastavićemo i dalje da idemo utakmicu po utakmicu", rekao je Garsija posle utakmice za sajt UEFA.

Ruska ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ovim remijem sačuvala šanse za plasman u osminu finala Lige šampiona, ali bi mogla da bude u teškoj situaciji u slučaju pobede Porta, dok je Atletiko ranije obezbedio učešće u narednoj fazi takmičenja.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Madriđani zadovoljni bodom

Izvor: B92, 26.Nov.2013

Fudbaler Atletiko Madrida Raul Garsija zadovoljan je njegova ekipa igrala i pored toga što je remizirala sa Zenitom u Ligi šampiona...Fudbaleri Zenita iz Sankt Peterburga i Atletiko Madrida odigrali su danas nerešeno 1:1 u prvoj utakmici petog kola Grupe G Lige šampiona..."Ovo nije bila laka utakmica....

Nastavak na B92...

IZJAVE: Venger u neverici, Murinjo ljut, Benitez kuka zbog penala, Klop blista...

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2013, 00:14

Arsenal je pobedom nad Marsejom nastavio sezonu iz snova. Nalazi se u dobroj poziciji da obezbedi osminu finala, ali i pored bilansa od četiri pobede u pet mečeva, još nije teoretski obezbedio plasman među 16 najboljih. I Arsen Venger se čudi ovoj situaciji.. „Neverovatno, ali to je realnost....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.