Izvor: Danas, 04.Apr.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madriđani ne odustaju od titule

Beograd - Pobedom na Nou kampu Real je prekinuo pobednički niz Barselone od 39 dobijenih utakmica i približio se svom najvećem rivalu na sedam bodova na tabeli. I dok trener Barselone kaže da poraz "ne boli" njegov tim, igrači Zinedina Zidana veruju da mogu da naprave preokret u naredih sedam utakmica, koliko je ostalo do kraja sezone.

Geret Bejl, kome je poništen gol u drugom poluvremenu zbog navodnog faula, rekao je da će se njegov tim boriti za titulu.

-Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << da ako je još uvek matematički moguće osvojiti ligu, onda mi u potpunosti verujemo da to možemo učiniti. Znamo da neće biti lako, ali ako damo sebi šansu, to je sve što možemo da uradimo. Najbitnija stvar danas bila je da dođemo do pobede, izgradimo samopouzdanje za ostatak sezone. Još uvek postoji Liga šampiona, kojoj se radujemo, rekao je Bejl nakon utakmice.

Velšanin takođe veruje da pobeda na Nou kampu može postati odlučujući faktor za osvajanje nacionalnog prvenstva.

-Ako želimo da osvojimo ligu, ovo je bio meč koji smo morali da dobijemo. Nikad se ne zna, fudbal čini čudne stvari timovima kada izgube i nikada ne znate šta se može desiti. Jedino je potrebno da oni imaju nekoliko loših rezultata a mi nekoliko dobrih i mi smo opet u igri.

Na drugoj strani trener Barselone Luis Enrike kaže da poraz od Reala ne boli i da će njegov tim samo izvući pouke iz poslednjeg El klasika. Istovremeno, Enrike je oprezan u predviđanjima ko će osvojiti ligu uprkos vođstvu njegovog tima od sedam bodova.

-Pobednički niz od 39 mečeva bez poraza gotovo da ništa ne znači ako ga na kraju sezone ne krunišete titulom, rekao je Španac dodajući da se njegova ekipa sad okreće četvrtfinalu Lige šampiona u kome igra sa Atletikom.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.