Madrid dočekao šampione sveta

Izvor: B92, Beta, 12.Jul.2010, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madrid dočekao šampione sveta

Više od milion Španaca dočekalo je u centru Madrida fudbalere nacionalnog tima koji su u nedelju postali prvaci sveta, prvi put u istoriji.

Igrači i stručni štab "crvene furije" nalazili su se u autobusu sa otvorenim krovom i tako upotpunili karnevalsku i slavljeničku atmosferu na ulicama španske prestonice.

Pesmom i burnim ovacijama proslavljen je najveći uspeh španskog reprezentativnog fudbala. Na avionu kojim su Španci došli iz Južne Afrike bio je ispisan slogan "Ponosni na naš nacionalni tim. Šampioni".

Opširnije na specijalu SP JAR 2010.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVACIJE ZA ŠAMPIONE U CENTRU MADRIDA

Izvor: Kurir, 12.Jul.2010

MADRID - Više od milion veselih Španaca dočekalo je u centru Madrida fudbalere nacionalne reprezentacije koji su u nedelju prvi put u istoriji postali prvaci sveta. Igrači i članovi stručnog štaba "crvene furije" pozdravili su okupljene navijače iz autobusa sa otvorenim krovom čime su dodatno...

Nastavak na Kurir...

Fantastičan doček za šampione sveta

Izvor: SvetskoPrvenstvo.com, 13.Jul.2010, 10:15

Više od milion Španaca dočekalo je svoje fudbalere koji su postali svetski šampioni! Fudbaleri su bili na prijemu kod premijera i kralja, a potom krenuli u povorku Madridom.

Nastavak na SvetskoPrvenstvo.com...

Španci slavili titulu, zaboravljajući na krizu i probleme

Izvor: Beta, 13.Jul.2010

MADRID, 13. jula 2010. (Beta-AP) - Više stotina hiljada navijača dočekalo je u ponedeljak uveče na centralnim ulicama Madrida nove svetske prvake, fudbalere Španije koji su u otvorenom autobusu prošetali "Zlatnu boginju"...Selektora Visentea del Boske, članove stručnog štaba i fudbalere primili...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.